Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

S DOVOLENÍM PRO MĚ AŽ ZAS BUDU POTICHU

S DOVOLENÍM PRO MĚ AŽ ZAS BUDU POTICHU

Martin Havlíček Básně » o Lidech

Anotace: přerodové je se uvidět i jinak a je jedno v jaké pozici...:)

někdy sebou polopatě propadám
jako poslední listy
v prosinci na záda
někdy se dívám a s nadšením vyčkávám
záhadné kohoutí zápasy na nebi

však hejno vran
a praskající kuchyň o stěny
mluvilo řečí zimních zubů
jak v ulitě šneka u něho doma
kamna mu hřejou
už není mu zima

ponuré sirény ztlumily hudbu
poslední kapkou matrixu před zdrojem
dovolím pro mě až budu potichu
uvidět nově
klidně zas v úkrytu
Publikoval(a): Martin Havlíček, 6.5.2021
Přečteno (87x)
Tipy (8) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Lipová, Bezhlavý rytíř, Linzerka, Mirastus, Marcone

Spodek

Stránka generována 23.10.2024 17:25
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti