TANEČNICE
TANEČNICE
Na břehu do písku dřívky
Namaluji tvoje křivky
Rozvlní je vítr s vodou
Jako tanečnici domorodou
Na břehu do písku dřívky
Přidám ještě tvoji tvář
Vznikne obraz mojí dívky
Pod ním malý komentář
Z lásky...
Publikoval(a):
valachia, 3.5.2021