Pojď dál...
Pojď dál...
Anotace: Pojď dál mým lesem s hvězdami v řádcích duše...
Moje podoba
tiše se třese
v lese
v temnotě
hledá světlo své
Pavučin ujídá
očima prosí
o hvězdu přání
ať jsi
kdo jsi
ochutnej mé zdání
k nebi se sklání
sní sen s hvězdami
se světly nad námi
Moje podoba
zasněná
často umírá
často vztává
z popela
to když duše
zhořela
Moje podoba
při měsíčku
hledá svoji hvězdu
a poprosí zdání
ať hvězda
snese se do dlaní
ať nese žití
ať také svítí
Moje podoba
v lese
připojte se
nebojte se
není čeho
nese všehochuť
od dobrého
Podoba v lese
s tebou se vznese
ke hvězdám
dám ti řádky
které znám...
Publikoval(a):
kopretina7777, 3.5.2021