Být svůj i tvůj
Být svůj i tvůj
Nechtít víc, než sama sebe,
tak nebýt stále zklamáván.
Nehledat ke své potřebě,
ten, cizího dechu závan.
Však nebránit se naději,
byť zůstává sama sebou.
Dokud člověk v činném ději,
pod tou svou nebeskou klenbou.
Publikoval(a):
Litarts, 2.5.2021