MÁJ
MÁJ
Pár stromů je ještě v květu
Políbím tě doufám než
Stihnou odkvést v cukuletu
Ať mi lásko neuschneš
Pár stromů je ještě v květu
Měsíc Máj to lásky čas
Karel Hynek Mácha je tu
Se svou básní znovu zas
Po roce...
Publikoval(a):
valachia, 2.5.2021