**A pampelišky zrají v máji
**A pampelišky zrají v máji
Anotace: ..májová jarní.. :-)
~~~~~~~~
A v měsíci máji
už pampelišky zrají
chvíli slunce hřeje
na nás se usměje
při slunečního jasu
dáme si sladkou pusu
a žádný mrak nad námi
nám nezabrání líbání
někdy prý
lije jako na podzim
na hlavy i do květin
my hledáme si přístřeší
pod deštníkem neprší
to dobře víme
deštník máme sice malý
tak k sobě jsme se nakonec
těsně přitulili...
slunce zase vysvitne
ujdeme pár kroků
slunce neví jo či ne
pak zase vítr
přifoukne si mrak
i to se může v máji stát...
°°°°°°°°°°
Publikoval(a):
Květka Š., 30.4.2021