Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Jednou

Jednou

Hariss18 Básně » o Životě

Anotace: Vyplynulo z okamžiku a nálady.

Bát se žít
toť problém velmi zdá se být
svět bez následků
vysněný je sen

Však tak to není
to smutné na tom je
že ráno probudím se
nohama rovnou do hnoje

A když už nohu táhnu ven
a začne se mi zdát další sen
ruce drsné reality
chytnou mě rychle za kotníky

Ach tak krásný mohl to být sen
však já jednou najdu cestu ven
a tyhle ruce reality
nahmátnou jen hnoje zem
Publikoval(a): Hariss18, 28.4.2021
Přečteno (56x)
Tipy (7) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: C.I.F, stin, děda včela, Marcone, Mirastus, Jikra

Spodek

Stránka generována 22.10.2024 17:43
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti