měla jsem sen
měla jsem sen
Anotace: byla noc a tys stál vysoko, vysoko na skalním útesu
měla jsem sen
byla noc a tys stál vysoko, vysoko na skalním útesu
a já stála a hleděla bez hlesu
a přemýšlela, kam asi vedou tvoje kroky.
byla jsem nahá
nesnesla jsem ten pohled na tvůj odchod
běžela jsem, běžela, ale nepřiblížila se oni o krok.
běžela jsem dál.
chtěla jsem umřít
radši než snášet pocit toho, že tě ztratím,
že tvoje silueta dojde konce skály a já se vrátím
a půjdu životem bez tebe.
měla jsem sen
jehož předzvěst se pomalu naplňuje
moje duše s tou tvou už si nelibuje.
ztrácíme se sobě.
...
[28.4.2021]
Publikoval(a):
stin, 28.4.2021