Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Bludná záře

Bludná záře

kopretina7777 Básně » o Lidech

Anotace: Bludná je záře zlých lidí,tito lidé stráví a strhnou oběti jsako srnu past.Uvrhnou ji do bolestí duše.

Bojím se padlého anděla
jenž
nabádá k smrti
já věřit mu nechtěla
a to ho drtí

Bojím se špatných rad
vedoucích do temnot řad
bolesti, křivd, nenávisti a zla

Poslouchati faleš
má duše nechtěla
však důvěřovala
na vlasci s muškou
visela
k hrůzám bez hranic
spěchala

Bojím se andělů
co mě neznají
mávají perutěmi
snáší se k zemi
vedou mě do propasti
tmy a tíhy
a nemazlí se se mnou
jako já z květinami
ublížit svedou
drtí vše
co duše má nabídne

Bojím se zla
jimž se živí
pijou nadějí
z mé barevné duhy

Bludná je andělů
záře
nevidím jim do tváře
jenom cítím
jak strhávají mne
do temnot země
Publikoval(a): kopretina7777, 26.4.2021
Přečteno (56x)
Tipy (6) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Mirastus, Hedullinn, C.I.F, Lipová, Marcone

Spodek

Stránka generována 23.10.2024 17:33
U nás jste dnes prohlídl(a) 2 stránek.
roboti