Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Kdo je ďábel a kdo není?

Kdo je ďábel a kdo není?

Vypadá jako anděl,
ale ten její ďábel.
Tn mě v duši sváděl,
tak jsem zvážněl.
Nedej na zlý znamení
a nevyváděj!
Je jak 2v1 balení!
A víš co?
Vlastně jsem jí uháněl,
možná jsem já ten ďábel..
Publikoval(a): Annn, 25.4.2021
Přečteno (61x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 19.9.2024 18:37
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti