Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Hrej si, kde jsi

Hrej si, kde jsi

Nač psát stále o hvězdách,
o slunci a měsíci.
Jaký to jen klamný vztah,
a dojem vnadný krycí.

Nač psát stále o duši,
bolu, také radosti.
O tom, co jí vše sluší,
ve ctnosti a přednosti.

Nač psát stále o lásce,
tváří rmutných zklamání.
Malovat si obrazce,
vysněných, lichých zdání.

O čem tedy ještě psát,
v pocitech těchto věčných.
O všem tom, i jen si hrát,
v tématech takto vděčných.

Hraji si též se slovy,
a co z nich vzejde, kdo ví.
Možná spadnou okovy,
tím, i co verše poví.
Publikoval(a): Litarts, 20.4.2021
Přečteno (38x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Psavec, Marcone, Květka Š.

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 00:42
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti