Vyhasl svit hvězdy
Vyhasl svit hvězdy
Zase si zapoměl
na můj svit
opět
si mě ztratil
nechal mě
uhasit
Rozbil si
náš klid a sílu
rozbil si víru
Necháváš mě být
já hledám
cit
a ty jsi vesmír
a já
tvá hvězda
Dnes hvězda vyhasla
zemřela
ztratila klid a cit
naději a víru
celou sílu
Publikoval(a):
kopretina7777, 19.4.2021