Jak nahý v trní
Jak nahý v trní
Otevři se,
velkoryse,
budeš sevřen,
i odepřen.
V křoví trní,
pobodá tě.
A poskvrní,
krev opratě.
Vstupuj zlehka,
opatrně.
Duše křehká,
uč se srně.
Přeskoč, vykluč,
či vynechej.
Jen se nemuč,
a nespěchej.
Publikoval(a):
Litarts, 18.4.2021