Výčitka,prosba,naděje
Výčitka,prosba,naděje
Anotace: A skála otevře své srdce,pod nánosem slz jednou v roce...Alespoň tak mi plyne čas...Lidský čas je krátký a někteří lidé mají tvrdá srdce jako skály
Nehezké hry
tvých stínů
máš nůž
kata
svými myšlenkami
si ve mě
spjata
Nehezké hry
myšlenky
krájí mé
sny
do kapek
deště
Déšť
do dlaní ti
buší
jako do skály
v níž se
hrůzy schovaly
Mihotavý déšť
buší
k těm
co jsou hluší
do skal zamčených
bez pokladů
a návratů
Buší
slzy k těm
co zapomínají
na duši
těm všem
déšť slz
ukrajuje
hrůz
a rozdává
hezké sny
s červánky a slunce
které vyjde
Slunce
skloní se
do paprsků
v tvé
čarovné říčce
jenž naplnily
mé
slzy a sny
Slzy
buší
do tvých
skal a stínů
V dešti slz
plynu dál
a nám
osud vzplál
zda ho slzy
uhasí
Zda pozvedneš
mé slzy
a
mé sny
do dlaní tvrdé skály
snad ještě pouta
zůstala
Otevře
se skála prudce
a
vydá poklad
jednou v roce
celičký poklad
nešťastného tvého
srdce
Publikoval(a):
kopretina7777, 18.4.2021