Ze snu
Ze snu
Pohled něhy,
tvůj bezbřehý.
A bezelstný,
žádné ostny.
Netřeba slov,
jsme tu ostrov.
Tiše splynout,
zbaveni pout.
Jak mne hladí,
a nezradí.
Zcela oddán,
sluha, můj pán.
Pohled něhy,
ty příběhy.
Tvoje oči,
do mých vkročí.
V náruč spjatí,
jako svatí.
Vše, to kolem,
jen vnější vjem.
Probuzení,
zdání změní.
Šálivý sen,
sobě hoden.
Příběh bdělý,
jinak znělý.
Již bez něhy,
spor o břehy.
Publikoval(a):
Litarts, 17.4.2021