Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Voda z hrnečku

Voda z hrnečku

Jsem
prostá
jako
kopretina
nabírám vodu
ze
dna

Zabývám se osudem
a
kal se usadil
v hrnečeku
jenž se v dlani
uklidnil

A ta
čirá krása
jiskrná
voda

pít se dá

Tak piju
vodu
ve svém
světa hrnéčku

Čiré kráse
z hrnéčku
podlehnu
však na dně
usazuje se kal
a tak
vodu čirou
hledám
dál
Publikoval(a): kopretina7777, 11.4.2021
Přečteno (30x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Mirastus

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 05:43
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti