Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

OTÁZKA

OTÁZKA

Jsme ještě státem
Nebo už gubernií
Jeden je zmaten
A druhý v agonii

Jsme ještě státem
Je těsně před volbami
Obálku s kandidátem
Do urny vhoďte sami

Jsme ještě státem
Co je to za otázku
Pravda je samizdatem
A lež jde na procházku

Se PSEM...
Publikoval(a): valachia, 9.4.2021
Přečteno (34x)
Tipy (6) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Jikra, Mirastus, děda včela, Marcone

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 20:15
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti