Hry vesmíru
Hry vesmíru
Ku lásce sloužil
nám měsíc
nití nás ovíjel
Navěky
byly
naše světy
a třpyt nás opíjel
Čarovné květy
dala
jsem ti
z dlaní
a ty si se chvěl
A hvězdy
byly jasem
do snů
skrz vesmíru
her
A nit světel
vedla nás
ve tmě
za noci pravidel
Publikoval(a):
kopretina7777, 5.4.2021