Myšlenky a city
Myšlenky a city
Myslíš,
a nic nedomyslíš.
Cítíš,
a nic nedocítíš.
Věříš,
a doufáš v naději,
že ty, pro něž hoříš,
k plnosti dospějí.
I rozdáváš se,
jak v poločase.
Svým vstřícným hlasem,
a ptáš se: Kdo jsem?
Hledáš se,
v myšlenkách a citech.
I toužíš po kráse,
tak máš stále naspěch.
Ve službách čistoty,
naladěné noty.
Pro sebe i tebe,
s pohledem do nebe.
Publikoval(a):
Litarts, 4.4.2021