Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Dnes je ten den

Dnes je ten den

eurius Básně » Smutné

Anotace: Anotace

Dnes je ten den,
kdy jsem sám.
Dnes je ten den,
kdy nemám plán.
Dnes je ten den,
kdy jsem kmán.
Dnes je ten den,
o kterém pláču.
Dnes je ten den,
kdy žal s sebou vláču.
Dnes je ten den,
o kterém zoufale píšu.
Dnes je ten den,
co je na číču.
Dnes je ten den,
o kterém doktorce říkám.
Dnes je ten den,
kdy běžím vstříc píkám.
Dnes je ten den,
kdy mysl selhává.
Dnes je ten den,
kdy deprese nahrává.
Dnes je ten den,
co je zkrátka špatně.
Dnes je ten den,
kdy nevidím jasně.
Dnes je ten den,
bez kapky naděje.
Publikoval(a): eurius, 3.4.2021
Přečteno (114x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Lipová, Marcone

Spodek

Stránka generována 19.4.2024 18:17
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti