ŠMIGRUST
ŠMIGRUST
Vystrašená jako ptáče
Pískle z hnízda ve křoví
Z tenkých proutků karabáče
Co mé ruce vytvoří
Vystrašená jako ptáče
Místo peří suknici
Poskakuje ba i skáče
Po celičké světnici
Vystrašená jako ptáče
Hody hody doprovody
Na krajíčku slzy pláče
Zmáčená je vědrem vody
Publikoval(a):
valachia, 3.4.2021