Křehký květ
Křehký květ
Ke slunci se vinout
déšť přečkat
se svobodou splynout
Bojovat a růst
s volností
luk a strání
jenž slunce
chrání
Zbavit se pout
květem svým
ohybaným větrem
Poté narovnat
růst a rovně stát
V ten
křehký květ
vidět svobodně
svět
Publikoval(a):
kopretina7777, 30.3.2021