VLAJKA
VLAJKA
Pod vlajkou krále
Ti co se podvolí
Krást mohou dále
Majestát dovolí
A ti co nechtějí
Jaképak ciráty
Na ráhno věšejí
Jak prádlo piráty
Od těch dob uběhlo
Více než stovky let
Přesto však věřte mi
Všechno je zase zpět
A znovu
Pod vlajkou krále
Krade se dále
I tam kde je právě teď
Zemský ráj to na pohled
Publikoval(a):
valachia, 28.3.2021