Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Kratičká

Kratičká

Ach, můj prach,
ve tvých tmách,
i hvězdách.

Nejsem tvůj,
ani svůj.
Dál si pluj,
kormidluj.

Kráčím vpřed,
hledám střed.
Mám svůj vzlet,
i pohled.

A ještě kratší

Život krásný,
darem spásný,
proto krátký,
do obrátky.
Publikoval(a): Litarts, 22.3.2021
Přečteno (39x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: C.I.F, kopretina7777, Květka Š., Mirastus

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 00:07
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti