Tu nebezpečnou větu
Tu nebezpečnou větu
Jsme ze dvou jiných světů,
ze dvou paralel.
Sobě vzdáleni, však jsme TU
v jeskyni nahých těl.
Dýcháme jen vůni suchých květů.
Říkáme jen, co by ten druhý chtěl
slyšet -
tu nebezpečnou větu.
Publikoval(a):
Anxxx, 22.3.2021