Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Limericky z našich měst

Limericky z našich měst

Psavec Básně » o Lidech

Anotace: Dneska přidávám tři limericky z našich měst, doufám, že se zdejší rodáci nebudou na mě zlobit a vezmou to jako vtípky na odlehčení.

Jeden mladík z Pardubic
koupil kilo jitrnic
Andule je dával
protože s ní spával
chudý mladík z Pardubic

Jedna slečna z Třeboně
ráda sází na koně
aby tipy sehnala
s žokejem se vyspala
bude matka z Třeboně

Tahle babka z Kutné Hory
miluje vám všechny tvory
cizrnu teď často vaří
manželství tím ale maří
děda prchá z Kutné Hory
Publikoval(a): Psavec, 21.3.2021
Přečteno (46x)
Tipy (7) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Květka Š., Mirastus, Hedullinn, Marcone

Spodek

Stránka generována 28.4.2024 09:09
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti