Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Nač jsou lidé

Nač jsou lidé

Celkem vzato,
jedni na to,
co je zlato.

Jiní stříbro,
spatří výhrou.

Nebo i bronz,
či tentononc.

Také na to,
co je bláto.

Nač jsou lidé?
Jak to přijde.

Ne jen zlato,
nebo stříbro,
jitří dobro.
Také bronz,
i tentononc,
jako bláto.
Publikoval(a): Litarts, 21.3.2021
Přečteno (63x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Květka Š., J.F.Julián

Spodek

Stránka generována 23.10.2024 17:34
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti