Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

NOSTALGIE

NOSTALGIE

Vešel jsem do parku z postranní uličky
Děti tam u důlku cvrnkaly kuličky
Skákaly přes gumu kreslily panáka
Přidat se na chvíli koho to neláká

Vrátit se v čase do dětských let
Žádnou z těch her bys nepoplet

Vešel jsem do parku z postranní uličky
Prázdnota všude u každé lavičky
A děti v domovech s mobilem v ruce
I tak může vypadat revoluce

Vyšel jsem z parku postranní uličkou...
Publikoval(a): valachia, 21.3.2021
Přečteno (33x)
Tipy (12) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Do-sna, Květka Š., Lugilla, Hedullinn, J.F.Julián, děda včela, Mirastus

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 19:57
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti