Far Liath
Far Liath
Z mlžného pláště
z krůpějí deště
noří se srázy
Kosti ti zmrazí
srdce ti sevře strach
když v roklinách
z mlžného pláště
z krůpějí deště
zhmotní se stín
jak z pavučin
pavouk co loví
Kdekdo ti poví
Far Liath kráčí
po stezkách ptačích
a po úbočích
zelených hor
Když nad obzor
z mlžného pláště
z krůpějí deště
vystoupá tvar
z mlhy a par
Far Liath loví
jen oči soví
spatří tvé kosti
co masa prosty
v trávě kdos rozsil
v úbočí skal
marně jsi prosil
marně utíkal
Publikoval(a):
glacier, 21.3.2021