Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

**Tak zase zítra

**Tak zase zítra

Květka Š. Básně » Balady, romance

Anotace: ..o slunci,růžích,starém domě a tak..

~~~~~~~~~
Na jednom náměstí
v podloubí domu
domu nabručeného
tam čeká dívka
na milého...
temného stínu
dívka se však leká
kde se vzal ten stín?
Kde se skrývá ve dne?
Kde jinde holka
copak ty nevíš
že v tom nabručeném
prastarém domě?
Milý už je tady
svou dívku objímá
ta kytku krásných růží
od něho přijímá.

Slunce na obloze
jen si vzdychne,
já už musím jít
ze střechy sklouzne,
co se bude dít?
Chvíli si postojí
nad celým městem
nashledanou zítra,
až vyjde nový den.
Ještě
okna na zámku pozlatí
a noční stín
jde slunci naproti..

Tak zase zítra.

~~~~~~~~~
Publikoval(a): Květka Š., 19.3.2021
Přečteno (121x)
Tipy (9) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Linzerka, Psavec, J.F.Julián, děda včela, Mirastus, Marcone

Spodek

Stránka generována 8.9.2024 04:46
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti