Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Hned co jsem vstal

Hned co jsem vstal

Antek Básně » o Životě

Anotace: ......

Hned co jsem vstal,
a otevřel okno.
Větřík se dral,
na moje čisté dno.

Pokryl mě prachem,
šedavým,
a vnitřním dechem,
smradlavým.

Meluzína se ozvala,
v modrém pokoji.
Jako plachetnice plula,
v pěnivém příboji.

Po celý bílý den,
kroužily větry,
pluly jako sen,
co nejde chytit.

Hned co jsem ulehl,
zavřelo se okno.
Větřík spát odešel,
na jiné čisté dno.
Publikoval(a): Antek, 17.3.2021
Přečteno (38x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 23.10.2024 19:51
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti