Mladí a zhroucení
Mladí a zhroucení
Mladí a zhroucení
vyhořelci stínů
Mladí a uzemění
železem k zemi
přikovaní
Prokletci nebes
vyvrhelci stínů
Mladí a zhroucení
přikováni údy všemi
k přízemnímu
tichu
v hrobě mezi fialkami
Publikoval(a):
kopretina7777, 17.3.2021