Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Sebejistí

Sebejistí

Zaplesejte v mokrém listí
všichni, kdo jste sebejistí.
Zaplesejte v suchém keři
všichni ti, kdo moc si věří.

V rytmu hudby pýchou zpité
podrážky si protančíte.
A až začnou zpívat kosi,
vrátíte se domů bosí.

Pýcha totiž, dámy, páni,
nehodí se k tancování,
nehodí se do života,
víc o tom ví vaše bota. ;)

Zaplesejte ještě jednou
pro mou mysl neposednou.
Pro má ústa, ať se smějí,
ať vám smíchem odpouštějí.

Že jsem blázen? No a co je?
Zaplesejte vsedě, vstoje,
v suchém keři, v mokrém listí
všichni, kdo jste sebejistí.
Publikoval(a): mnich-v-blues, 15.3.2021
Přečteno (100x)
Tipy (9) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Klarineb, Bindig, Jikra, Marcone, Mirastus, Hedullinn

Spodek

Stránka generována 23.10.2024 17:28
U nás jste dnes prohlídl(a) 2 stránek.
roboti