Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Koruna a oprátka

Koruna a oprátka

Korunu mám
a
oprátku také
koruna vládne
často klame
dílo zrádné

A oprátka
krátké
tiché
místo činu

V roklinách
se
rozprostírá
oprátka a černá díra
Vedle koruna na vrcholku
ukotvena

Otázka je položena
jak to dopadne
dílo Boha
pradávné
Publikoval(a): kopretina7777, 15.3.2021
Přečteno (92x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Květka Š.

Spodek

Stránka generována 25.11.2024 01:58
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti