Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
jednička s hvězdičkou a možná i s hvězdičkou jako kdysi v televizi...:o)
5.4.2011 21:03 | Rezervé
Ahoj, netuším porč díla máš na jedné stránce kopírované nejméně "10x". :-)
Ale musím říci, že Tvé díla se mi líbí, je to k zamyšlení :-)
ST
31.3.2011 7:25 | jakofweuio