Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Tulačka ve vločkách

Tulačka ve vločkách

kopretina7777 Básně » Smutné

Anotace: Mohlo jí být sotva dvacet...Měla pronikavě zelené oči, hluboké až na dno duše...A vlasy blond, a zimu měla ráda,připomínala jí její chlad v srdci jenž jí život nabídl.

Kočičí oči se zimou
se loučí
ruce se chvějí
v naději zimy
bílého jmění

Se zimou se loučí
s tím bílým sněním
které má
umrzá

Její
dech,tep a smích
a chladné tělo
boj vzdalo

Nad tělem námraza
srdce v těle
umrzá

Kočička toulavá
co z měsícem tančila
hvězdy lovila
vločkami se přikryla

Kočička toulavá
hravá a bolavá
naivní
srdce v ledu se zrcadlí

Hrad ledový
její stavení
už ji nic nebolí
Publikoval(a): kopretina7777, 12.3.2021
Přečteno (70x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Květka Š., Mirastus

Spodek

Stránka generována 26.4.2024 23:13
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti