Noci poslové
Noci poslové
Anotace: A manžel mi řekl že jsem informativní :D
Jsme upíří pár
já, tvá královna
ty,můj car
a svět co nám
Bůh dal
Žijeme v měsíci
máme jizvy na srdci
Žijeme svůj sen
ač prokletí
nám hvězdy svítí
Ochráníme se
v našem prokletí
vyvrhelci nebe
krkavci přiletí
na naše oběti
co jim hvězdy
už nesvítí
Výsměch?
Ach ne
jsme prokletí
tvorové
A ten Boží dar
jenž nám byl
dán
dal anděl
co černým peřím
plál
A hadím ocasem
jehož vyvrhla zem
Peklo bolesti
lidí je naším
domovem
prokletí jsme
s úplňkem
Vlci bolesti
jenž jdou
po ovci
a z hrůzy té
pijí krve
jsme temna tvorové
noci poslové
padlí andělé
Publikoval(a):
kopretina7777, 11.3.2021