Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

**Lvíčata

**Lvíčata

Květka Š. Básně » Říkanky

Anotace: ..a jedna škola školička..

~Lvíčata~
~~~~~~~~~
Táta lev a máma lvice
vedou své malé lvíčky
...vy tomu asi nevěříte
vedou je lesem do školičky.

Školu pro malé lvíčky
tu otevřeli včera ráno
a mají každé místo
lvíčaty jistě obsazeno.

Hodina první je zpěvu a tance
a to je hodina lví elegance.
A sova,co vám mám povídat
ta učí lvíčata číst a počítat.

Lvíčata už znají každý strom
poznají blesk a taky hrom
ale když blesky blýskají
tak raději se lvíčata schovají.

A běží honem domů za mámou,
za svojí...

~~~~~~~~
Publikoval(a): Květka Š., 10.3.2021
Přečteno (92x)
Tipy (8) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: mys, Hedullinn, Psavec, děda včela, Marcone

Spodek

Stránka generována 25.4.2024 07:21
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti