Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Virus

Virus

ZENITZERO666 Básně » o Nemoci, smrti

Anotace: Tsss... prej z netopejra. To určitě. Nikdy jsem na konspirační teorie nedal ale tady něco smrdí.

Bu-bu-bu buď doma
sežere tě corona.
Všude COVID zhora zdola
hotová to pohroma.

Běž se cipe otestovt
ať můžeš do práce,
nemůže se na pivo
tenhle svět je zvrácen.

Jedni chcípaj v nemocnicích
jiní ani neví
že jim v žilách koluje
ten zkurvenej COVID.

Beztak je to ze zkumavky
kde kdo hejtí Pekovou,
snad chtěl nějakej hajzl restart
nahodit svět na novo.

Hoří přední linie
ale už i v týlu,
malej hajz z Wuhanu
ukazuje sílu.

Přestaňte mě srát už s tím
že je z netopejra,
konspirace jako sova
z Washingtonu vejrá.
Publikoval(a): ZENITZERO666, 9.3.2021
Přečteno (87x)
Tipy (6) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Lipová, Hedullinn, Mirastus, Makaveli

Spodek

Stránka generována 18.4.2024 12:06
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti