Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

vrána k vráně

vrána k vráně

čekám sám na sebe u kašny na náměstí
přijal jsem své pozvání, mám to ale štěstí
v duchu si procházím lichotky co znám
třeba se zamiluješ a už dál nebudu sám

dnes jde duše ztrápená vlastní vinou
posedět s tělem prožraným rakovinou
kéž by noc skončila milostným objetím
přejte nám, ať jsme šťastní až do smrti
Publikoval(a): XYX, 30.3.2011
Přečteno (186x)
Tipy (6) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Ružka, Rezervé, H.I.L., Marcone

Spodek

Stránka generována 2.6.2024 07:13
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti