Pojeď dál
Pojeď dál
Životem mým
křídlem zlomeným
se ti zrcadlím
Hrou čistou
růže planoucí
neublížím
nespálím
Věřím ve svítání
a
duhu po dešti
že klam není
v mém zrcadlení
přísahám
nejsem klam
Věřím
že déšť jsou
slzy smíchu
že
ptáčci zpívají
v tichu
A bolest
jen zmatek duše
najdi své skrýše
skrýše v něžných
pavučinách
neměj o nic strach
Živod je klid
tak nech vše
být
a hledej hvězdy
na obloze
sejdeme se ve velkém
voze
a světem proplujeme
v tvých snech
na křídlech
bílých pegasů
ps.
čekám ve velkém voze
a krásu hvězd
ti chci snést
ať
si královna
či král
jeď dál
Publikoval(a):
kopretina7777, 8.3.2021