Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

KRÁSU TVOŘÍ TEN KDO SE DÍVÁ

KRÁSU TVOŘÍ TEN KDO SE DÍVÁ

KEYRAN Básně » ostatní ...

Anotace: MALÁ HÁDANKA

Krásu tvoří ten kdo se dívá.
Projeví duši v světle hvězd
Svítit a zářit tmou tě vést.

Pískem když projdeš s mořem hvězd
Úklonem vzhlédneš do nebes.

V blankytném svitu ustal čas,
možná pod světlem skryl ho Ďas.

Uchopit sílu nesmírnou,
Snažíš se marně splyne s tmou.

Uběhne čas jen krátký,
a ty se vrátíš zpátky.
Publikoval(a): KEYRAN, 5.3.2021
Přečteno (61x)
Tipy (6) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: valachia, Lipová, Marcone, Mirastus, Lugilla

Spodek

Stránka generována 16.4.2024 08:39
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti