Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

**Být tím co ti chutná

**Být tím co ti chutná

*****
~
Být lístkem ve větru
být vločkou sněhu
být úsměv ve tvářích
rozdávat něhu
být sladkou jahodou
pro tvoje ústa mlsná
horoucím polibkem
být tím co ti chutná...

Ty jsi snad malířem
co krásu vytvořil
anebo básníkem
do veršů mne vložil
nebo jsi hudebník
co na housle mě hraješ
jsi moje tajná láska
a jako víno zraješ...

Jak dva keře růží
k sobě se skloníme
jako dva páry očí
na sebe hledíme
a jedna růže druhou
svým trnem přidrží
třeba ta něžná láska
na věky vydrží...
--------------------
---------------
-----------
Publikoval(a): Květka Š., 4.3.2021
Přečteno (28x)
Tipy (6) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: nikoolkaaa, děda včela, Lugilla, Marcone

Spodek

Stránka generována 28.3.2024 22:04
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti