Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

NÁRAZY

NÁRAZY

Martin Havlíček Básně » o Životě

Anotace: naráz a nebo na několikrát...:)

pojistky se odjistily rozhodnutím
obleky tónů a milióny potlesků
rozpínají clonu
nahoru i dolů
obejmutím

jako užívání pamlsků z života talířů
na stojáka pozvaná do zbrusu nových kin
v unikání do filmu si přicházely zálibu
že kšeftování se smrtí je neodvratný čin

a když hřiště v srdcích
proměňuje božství
v nezávazné hrsti
spatří svoje ostří
při nárazech
Publikoval(a): Martin Havlíček, 2.3.2021
Přečteno (73x)
Tipy (11) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Wčelka, Klarineb, Lipová, Mirastus, Lugilla, Marcone

Spodek

Stránka generována 28.3.2024 11:38
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti