Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Černej den

Černej den

nikoolkaaa Básně » Deprese

Anotace: Kam to zase zařadit...jaká si myšlenka, úvaha..zase nápad

Černej den

jak střískanej pes unavenej.

Bez nálady, bez naděje...

Zase otevřu ten zaplivanej byt,

v něm už dávno nikdo.

Možná zdechlina kočky co mi jí tu nechala…

Proč se starat a proč dejchat???

Smrad z nemytýho těla,

zbytky včerejšího jídla na podlaze..

Zkurvenej den..



Zapadnu do propocenýho gauče,

možná s trochou starý moči…

Snad všechno zlý zaženu pěnivým mokem,

a zapiju nechutnou pachuť života..

Po pár hodinách si přiznám tu vodpornou pravdu,



a vytáhnu bouchačku…
Publikoval(a): nikoolkaaa, 2.3.2021
Přečteno (125x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 28.3.2024 14:49
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti