Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Bratrův čtyřlístek

Bratrův čtyřlístek

kopretina7777 Básně » Rodina (matka, otec)

Anotace: Bouračka člena rodiny. Šok,ale je živ a zdráv.Bohu dík!

Živé stromy
ke slunci
se vinou
zůstaly
v kráse
na stráni

A mráz
jenž
ráno byl
stromy nespálil
zůstaly v zázraku
stát
jen se ohnuly
blížil se konec zimy
děj závratný
kluzké ledy
a krákání vran
však čtyřlístek
štěstí přísahal

Čtyřlístek z dlaní
spadl k zemi
chod života
a Bůh
při něm stál

Ale
šrám v letokruzích
budí strach
děkuji čtyřlístku
děkuji Bohu
děkuji životu

Bůh má stromy rád
a letokruhy jsou
tu dál
živé, zdravé
měli namále

A zima skončila
a čtyřlístek
měj bratře
dál
Publikoval(a): kopretina7777, 1.3.2021
Přečteno (45x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 26.4.2024 07:07
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti