Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

V krajinách nočních můr

V krajinách nočních můr

Paol Básně » ostatní ...

Anotace: Anotace:stručný popis !

Dva muži nesli rakev po zablácené cestě,
divný průvod pohřební se ztratil v oparu,
zjevil se mi kardinál,složen z kapek deště,
ráno příjdou pochovat můj nezkrocený smích.

Pod lázní velkých vodních sloupů stála z mramoru,
bílá jako oblaka. Velmi plakala.
Připlul pro ní hnusný netvor plachtíc ´ na voru....
Rozpadla se, neboť měla srdce člověčí.

Najednou jsem ležel tváří v šedého prachu cesty,
kousek od mé hlavy ržálo stádo koní,
Na hřbetech jim visely mraky černých dětí...

Až se ráno probudím, budu spocený.....
Publikoval(a): Paol, 28.2.2021
Přečteno (56x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 28.3.2024 10:22
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti