Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Poutník a světice

Poutník a světice

Poutník a světice
spojeni navěky:
Poutníkům polibky,
světicím doteky.

Srdcem i rukama,
na nebi, na zemi
spojeni v jedno jsou.
Prázdnými frázemi.

Na staré balkony
v ulicích Verony
místo hvězd blyštivých
blikají neony.

Romeo pije a
Julie šediví.
Koloběh života.
Nikdo se nediví.
Publikoval(a): mnich-v-blues, 27.2.2021
Přečteno (130x)
Tipy (6) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: NikiD, kopretina7777, Klarineb, děda včela, Jikra

Spodek

Stránka generována 18.4.2024 23:34
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti