Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

OCHRANY

OCHRANY

Až budeme doma z venku
Svléknu z tebe i ústenku
Čekání pak v činy změním
Na hromádce s oblečením


Na dýchání to je nápor
FFP2 respirátor
Což teprve při sexu
Když jsou oba v latexu


Už si vážně nevím rady
Po jednání naší vlády
Dosud stačil jenom jeden
V krabičce jsou ale tři
Návod bude proto změněn
Ať nedojde k rozepři
Chceš-li sex či milování
Kondomy měj v zásobě
Před covidem tě ochrání
Jenom všechny na sobě
Publikoval(a): valachia, 27.2.2021
Přečteno (19x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 26.4.2024 06:53
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti