Falešná kamarádka
Falešná kamarádka
Mé verše
do sebe jsi
vpila
Do beznaděje
jsi mě složila
jako báseň
děj nalila
Jsi pevná
moudrá skála
chytrá liška
čtivá knížka
A mě jsi
vlasy vytrhala
a potom
ošklivou paruku
dala
falešně mi zatleskala
Publikoval(a):
kopretina7777, 27.2.2021